Koti Puretreeni Hei beibi anna mulle piiskaa

Hei beibi anna mulle piiskaa

Minä haluan sinut tänne missä Bettina on ystävämme
Ja ne sanoo sinä et ole yksin
Ja ne sanoo ja ne sanoo niin
Piiskaa hei beibi anna mulle
Piiskaa hei beibi anna mulle
Piiskaa hei beibi teethän mulle niin

Heh heh. Mutta haluanpa tämän siivittämänä kertoa, että treenivalmennus Puretreeni® on palannut takaisin yli vuoden uniltaan! Olin jo päättänyt haudata koko konseptin, mutta sitten mietin, että maailmassa on olemassa vielä yksi ihminen, jonka kanssa voisin tehdä yhteistyötä.

Kyllä, Bettina Gräsbeck, kuka muu muka. Kurkistakaa blogiin, niin tiedätte selittämättäkin miksi. Tammikuun valmennuksen treeneistä vastaa siis Bettina, ja hänen sanojaan lainaten ”tehdään jotain muuta kuin pakarapotkuja”, ja sehän sopii mun pirtaan.

Puretreeni on netissä toimiva, kahdeksan viikon mittainen valmennus, johon kuuluu treeniohjelmien lisäksi myös ruokavalio-ohjeistus ja varsin vilkkaan ja hyödyllisen yhteisön jäsenyys. Jos haluat muokata kroppaa mieleiseen suuntaan, niin hyppää mukaan! Ja tässä kohtaa ”mieleinen” tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että enemmän lihasta ja vähemmän rasvaa. Ei se varmaan kaikille ole mieleinen, mutta meille on. 🙂

Ohjelma itsessään on ”kovahko”, tarkoittaen käytännössä vain sitä, että jos mielii tuloksia, niin kannattaa pitää treeneistä kiinni. Kahdeksan viikkoa on melko lyhyt aika, mutta näkyviä ja tuntuvia tuloksia ehtii kyllä taatusti saamaan.

Vaikka valmentaja on ihastuttavan lujatekoinen, niin treenien ja Puren tavoite ei ole se, että ohjelma (tai edes Bettina) piiskaa ketään eteenpäin. Olen aina vierastanut sitä ajatusta, että oma tekeminen ja motivaatio ulkoistetaan jollekin toiselle. Että mikään ei suju eikä kiinnosta, mutta ”jos vain joku potkisi perseelle niin sitten kyllä”.

Koska niin se ei mene – vain Paris Hiltonit (?) voinevat palkata jonkun seisomaan ikuisesti vieressä ”huutamassa” tai kannustamassa, ja meidän muiden kuolevaisten on vaan syytä opetella ottamaan itse itsestä enemmän irti. Tai ainakin se on varsin viisasta ja mahdollista.

Ulkoistamisen sijaan yksi Puren tarkoitus onkin se, että voit itse oppia piiskaamaan itseäsi – eli ylittämään niitä kuuluisia mukavuusrajoja. Ja se, että miltä treenin tulisi tuntua (sen kuuluu tuntua). Ohjelmista on kaksi versiota: toinen hieman kevyempi / yksinkertaisempi ja sitten se ”kovahkompi” – vai miten tämän nyt muotoilisi.

Itsekin olen pitkästä aikaa innostunut – koska vaikka en olekaan mikään varsinainen tiimipelaaja (ehheh), niin sitten kun on loistotiimi, niin sekin sujuu!

Ja sitten taas toista laitaa edustaa (mielestäni) jo legendaarinen Alku, joka alkaa niin ikään 15.1. Se on vähän letkeämpi tapa muutokselle, eli Alku on edelleen painonpudotus-, ja hallintapainotteinen: keskitytään Jussi Jaurolan ”johdolla” ruokavalioon ja syömisiin. Keittiössähän se painonpudotus tehdään, eli kuinka vaan haluatkin: treeniä tai rentoa ja silti tehokasta painonpudotusta, niin nämä löytyvät.

Mainittakoon nyt vielä sekin, että osallistujia meidän valmennuksissa on ollut tähän mennessä noin 11 000, eli tottakai ohjeita on kehitetty ja muutettu matkan varrella paljonkin sen mukaan, kun ollaan nähty mikä toimii ja mikä ehkäpä ei.

Käy lukemassa lisää! Täältä: ALKU.FI

Toivottavasti ”nähdään” kohta ryhmissä! 🙂

Niin ja terveiset pitkästä aikaa blogin lukijoille, jos teitä vanhoja vielä täällä pyörii. Aika kuluu näissä merkeissä nykyään, joten kirjoittaminen on jäänyt täysin. Katsotaan, josko tuulipuvun takaa löytyisi muutama tekstinpätkäkin julkaistavaksi jossain kohtaa.

JÄTÄ VASTAUS