Koti Hyvinvointivinkit Havupuuta päin!

Havupuuta päin!

Terveisiä kesästä!

Blogissa jatkuu näköjään hiljaisuus, mutta kotona ei. Päivän luontohetken vietin ensin aamukävelyllä ja sen jälkeen – tietenkin – Karin Havupuu-uutejuoman parissa. En tiedä onko tuote teille tuttu, itselleni jo vuodesta 2011 saakka.

Nyt olen taas palauttanut sen takaisin kuvioon, vaikka eihän se koskaan ole pois ollutkaan, mutta aina en juo sitä näin paljon (aina tosin päivittäin, kyllä). Otan taas kaksi kertaa päivässä, yhteensä 1/2 pulloa. Joskus sellaisenaan, joskus veden kanssa. Terveellistähän tuo on kuin mikä, ja sitä löytyy useista marketeista. Cittarissa on usein tarjouksessakin, kannattaa napata kyytiin.

Mitään kesäflunssia tai mitään muitakaan flunssia tai vaivoja ei ole näkynyt, joten laitan sen havupuun piikkiin. Viimeksi bloggasin tästä helmikuussa: Karin havupuu is back!

Vastaavia havupuutuotteita, -uutteita ja -jauheitakin alkaa olla kaupoissa jo aika paljon, mutta Karin Havupuu-uutejuoma on ollut jo vuodesta 1975, ollen siten se aito ja alkuperäinen, The One & Only. 🙂 

Keväällä meillä oli tätä tarjolla myös kahvakuulakoulutuksessa Porissa. Käy piristävänä treenijuomanakin varsin hyvin.

Toinen tärkeä juttu on tämä uusi mekko, joka nyt ei ole enää uusi, mutta olen käyttänyt sitä kuukauden ajan joka päivä. Kuva Turkista.
mekko

JAA
Edellinen artikkeliPäiväkahviseuraa.
Seuraava artikkeli360°.

1 KOMMENTTI

  1. Olen joskus kokeillut, mutta kuuri oli ilmeisesti liian lyhyt, joten vaikutuksista en pysty sanomaan sen kummemmin tuosta havupuujuomasta. Kuusenkerkkäuutteista on ollut jotain apua tilapäisiin vaivoihin. Nätti on mekko, mutta niin on pitäjäkin 😉 … helteellä piti olla helleasut ja heiluvat helmat!

JÄTÄ VASTAUS