Koti Finnish Kettlebell Club Kukka Laakso & Maanantaisoturit-treenikiertue!

Kukka Laakso & Maanantaisoturit-treenikiertue!

Haluatko oppia kahvakuulatekniikat oikein? Tule kurssille!

Kukka Laakso & Maanantaisoturit
– kuulostaa humppabändiltä 😀 mutta on tiukkaa kahvakuulatreeniä ja tekniikkaopetusta. Jos et vielä ole tutustunut kahvakuulaan tai sillä harjoitteluun, tilaa Maanantaisoturit-kirja – tai tule ensin oppiin ja hanki kirja siellä. Tai ota riski ja ole ilman kirjaa!

Kurssilla opetellaan nostamisen perusteet ja perusliikkeet. Tekniikkaa, liikkeiden harjoittelua sekä hiki. Varmistunut kiertuekaupunki on Lahden kulmassa sijaitseva Kärkölä! Tämä on vasta ennakkomainontaa, mutta ilmoittautumisia otetaan jo vastaan. Voit varata paikkasi NYT!

Lauantai 20.8 Kärkölän Kuntokeskus
Klo 12-15.00
Hinta: 60 €
kukkakaarina.laakso@gmail.com tai utele lisää ko. salilta.


Kärkölä on your knees, here we come!
Flower Power jää kesätauolle, kun Maanantaisoturit puskee esiin. Be there!

HUOM! Jos haluat Maanantaisoturit-treenikiertueen omaan kylääsi tai salillesi, ota yhteyttä: kukkakaarina.laakso@gmail.com tai soita 041-502 3000.

21 KOMMENTIT

  1. Maiju – itse asiassa aion laittaa heinäkuussa Espooseen ja Helsinkiin kurssit, tässähän se kävisi muka helposti. Ei mun varsinaisesti tarvitse Helsinkiin “tulla” kun kulmilla roikun anyway. Heinä, elo, syyskuu, pannaan vaikka kaikki!

  2. Helsinkiin, Helsinkiin! Jee!
    Ja blogiin varoitus, koska tulet Helsinkiin, niin minäkin huomaan milloinka tulet ja ilmoittaudun mukaan!

    t. GB GYM 6 viikon peruskurssilta täti violetissa Motivus-paidassa.

  3. Olis mahtavaa päästä kurssille pikimmiten, mieluiten jo kesäkuussa, sais antaa kuulalle kyytiä koko kesän ;D Paikkakuntana Lohja, mut olisin valmis reissaa pidemmällekin. Turku tai Vantaa sopis hienosti, Uusimaa… Varsinais-Suomi…where ever you are???

  4. Etelä-Savossakin olis tilaa tämmöiselle, mieluiten Mäntyharjussa mutta ihan vähän kauemmaskin olen valmis lähtemään. Ja sitten jos ei lähemmäs tule niin minä karautan elokuussa Kärkölään (onko osallistujamäärään rajoitusta…?) :).

  5. […] Maanantaisoturit-kiertue jatkuu ja laajenee: Heinäkuun lopussa olen opettamassa Haapajärvellä JM Kuntosalilla. Sama paikka, jossa joukkueen kanssa käytiin juuri kisaamassa. Sali on niin hieno, että haluan pitää siellä kurssin. Kannattaa tulla kauempaakin, minäkin tulen Espoosta saakka! Linkkiä ja julistetta saa jakaa, kiitos kaunis! <3 […]

  6. Jyväskyläänkin kaivattaisiin kovasti, tosin ei vielä tämän vuoden puolella, kun voin tällä hetkellä hyvinkin paksusti, enkä pysty suuren mahan ja kipeän selän takia heiluttelemaan muuta kuin tätä omaa jättimäistä “kuulaa” tällä hetkellä, mutta tammikuun lopulla tai sen jälkeen olis mahtista alottaa tehokuntoilu kahvakuulan merkeissä ihan kunnon kurssilla..:)

JÄTÄ VASTAUS