Maanantai on paras päivä

Moi. Olen Kukka Laakso, hyvinvointialan yrittäjä, kirjoittaja, valmentaja, copywriter ja mainonnan suunnittelija. Minuun saat yhteyttä sähköpostitse kukka@alku.fi

Suunnittelen ja toteutan painonhallintaan, treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyviä verkkovalmennuksia ja -konsepteja, kuten Alku ja Puretreeni. Nämä löydät Alku.fi-sivuilta.

Olen työskennellyt mainonnan ja markkinoinnin parissa kohta parikymmentä vuotta ja hyvinvointialalla reilut kymmenen vuotta. Ennen yrittäjyyttä työskentelin copywriterina mainostoimistoissa. Opiskelin aikoinani viestintää ja mainonnan suunnittelua Turun taideakatemiassa, josta valmistuin vuonna 2005.

• Fanaattinen aamu- sekä maanantai-ihminen. Rakastan uusia alkuja ja kiitos jokaisen huomisen, niitä tulee jo yksin viikottain peräti seitsemän. Jokainen alkava päivä on uusi mahdollisuus, ja se on paitsi verrattoman kivaa, myös lohdullista.

• Pohjattoman kiinnostunut muutoksesta, muuttumisesta ja innostumisesta. Verkkovalmennusteni myötä olen saanut auttaa jo 20 000 ihmistä juuri näissä saumakohdissa. Niinpä ilokseni myös elämäntapamuutokset ja erityisesti niissä onnistuminen ovat iso osa arkeani. Voimaharjoittelusta puhumattakaan.

• Kirjoittanut kaksi kirjaa, Maanantaisoturit (2011) sekä toimistotyöläisen kuntokirjan Nouse ylös! Kauppakamarille (2015).

• Luennoin työhyvinvoinnista, kirjoitan – toisinaan suunnittelen mainontaa muillekin. Blogia olen pitänyt vuodesta 2007 saakka, jolloin aukesi ensimmäinen blogini vielä silloisen Fitness-lehden sivuille. Tämä kukkalaakso.com on ollut olemassa seitsemän vuoden ajan.

• Kirjoittanut kolumneja mm. FIT-lehteen, pitänyt omaa Kukkatori-palstaa FightSportissa, perustanut kahvakuulaseuroja, Voimakatu 6 -voimailusalin, ja näitä ennen kisasin kovasti kahvakuulaurheilussakin. Ja toki olen kirjoittanut näistä aiheista vuosikausia.