Koti Ravinto Voita kuukauden marjat!

Voita kuukauden marjat!

Nyt blogissa arvotaan marjoja Biokian kanssa. 🙂

Osallistu vastaamalla kysymykseen: Mitä Biokian tuotteita haluaisit kokeilla?

Oma suosikkini on marjajauheet ja etenkin mustikkajauhe, jota käytän paljon mm. suklaassa (mustikkamantelisuklaa), smoothien seassa ja niin edelleen.

Voittona on kuukauden marjat Biokian tuotteina.

Biokian mukaan suositus on, että ruokavalio sisältäisi 2 dl tuoreita marjoja per päivä. Se tekee kuusi litraa kuukaudessa!? Palkinnossa tämä muunnetaan jauheiksi ja kuivatuiksi marjoiksi (tosin suklaamarjat eivät ole mukana, huom)!

Jätä vastaus kommenttiosioon ja olet mukana arvonnassa. Palkinto arvotaan 16.5.2014 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Marjaisaa viikkoa!
biokiamarjat
Pirtelö, vaikkapa näin!
sininen
Ja näin:
purkit

JAA
Edellinen artikkeliKahvakuula, pikaopas!
Seuraava artikkeliViisi kiloa juhannukseen?

451 KOMMENTIT

 1. Mustikkajauhetta! Tuo mustikkasuklaa on varmasti todella hyvää! Odotan jo kesää, että voi höystää raakasuklaata tuoreilla marjoilla 😛

 2. Haluaisin kokeilla sinistä mixiä koska siinä on marja-aroniaa jota en epäluuloisuuttani ole uskaltanut muuten maistaa 🙂 Jauheena se menisi helposti itseään huijaten.

 3. Puolukkajauhe, puolukasta on tullut mun lempparimarja aamupirtelöön 🙂 Mikään muu marja ei sovi niin hyvin kookoksen kanssa yhteen !

 4. Syön tosi paljon marjoja päivittäin, niin pakasteina kuin jauheinakin. Marjamixiä en ole vielä kokeillut, eli sitä haluaisin kokeilla. =)

 5. Nuo marjajauhemixit kuulostas erittäin päteviltä;) Marja-aronia on ainakin maultaan niin kiehtovan ihanaa, jota ainakin tuossa sinisessä sekoituksessa on.

 6. Tyrnijauhetta! Muuten pakastimesta löytyy vähän kaikkea,mansikkaa,viinimarjoja,puolukkaa,marja-aroniaa (hyvää smoothiessa)…

 7. Kaikkia! En ole kokeillut vielä ainuttakaan joten voisin aloittaa mistä tahansa noista tuotteista. Päivittäin menee paljon pakastemarjoja niin jauheet olisi hyviä paikkaamaan välillä niitäkin:)

 8. Kokeilisin mieluusti tyrnijauhetta ja sinistä marjajauhemixiä. Tyrniä tulee syötyä ihan liian vähän ja tykkään kovasti sen mausta.

 9. Kaikki marjajauheet kiinnostavat. Meillä on tuo mustikkajauhe vakituisessa käytössä, mutta muita marjajauheita ei ole vielä tullut kokeiltua.

 10. Tahtoisin kokeilla tyrnijauhetta. Tyrni on jäänyt minulta täysin paitsioon ja ansaitsisi enemmän käyttöä ruokavaliossani 🙂

 11. Haa, loistavasti taimattu postaus: nyt tiedän mitä vien ulkomaille tuliaisina 🙂 Ja kyllä noita marjajauheita testataan mieluusti myös kotijoukkojen kera, pakastin alkaakin jo olla tyhjä…

 12. Syön marjoja paljon ja monipuolisesti päivittäin ja nyt kun pakastin alkaa tyhjentymään, kaikki marjajauheet ja kuivatut marjat kiinnostavat. Etenkin sinistä ja punaista mixiä kiinnostaisi kokeilla.

 13. Olen kokeillut jo pariakin biokian tuotetta, mutta esimerkiksi puhdas mustikka- tai karpalojauhe on kokeilematta! Punainen ja sininen mix ovat olleet helppoja lisiä aamupalaan, harmi vain että nekään eivät kestä ikuisesti jos tiuhaan käyttää! Tynijauhetta olen kokeillut eri merkiltä, mutta biokian omaa olisi kiva myös testata.

 14. Haluaisin testata noita marjajauhemixeja (Biokia punainen ja sininen). Niitä olisi kiva kokeilla smoothien joukkoon 🙂 Samoin noita kuivattuja marjoja (esim. marjamix) iltanaposteluun sekä lapsille että itselle 🙂

 15. Mitään näistä en ole kokeillut, sillä syön marjat mielummin kokonaisina marjoina, mutta tyrniä ja karpaloa voisin testata. Mustikkaa on pakastin täynnä viime kesältä itse poimittuna 🙂

 16. Marjajauheita olen halunnut jo pitkään testata, ja erityisesti tyrnijauheen uskoisin olevan ihana lisä smoothieisiin ja raakaleivontaan!:)

 17. Tyrnijauhetta olisi kiva kokeilla, marjoina ainakin suurta herkkua. Toisaalta pakastimen tyhjentyessä itsepoimituista marjoista myös sininen ja punainen marjajauhemix tulisi tarpeeseen.

 18. Kaikkia haluaisin kokeilla, mutta erityisesti tyrni kiinnostaa. Käytän paljon pakastettuja tyrnimarjoja ja kiinnostaa, että millaista jauhettu tyrni on+ miltä maistuu.

 19. Kaikki marjajauheet kiinnostavat. Tyrnijauhetta sain kokeilla puuron päällä vanhempieni luona. Epäluuloista huolimatta hyvää oli.

 20. Tyrnijauhetta haluaisin kokeilla. Mustikkaa tulee muutenkin syötyä reippaasti mutta tyrni tuppaa jäämään kaupan pakastealtaaseen hintansa puolesta. Tyrnijauhetta käyttäisin terästämään smoothieita ja raakakakkuja 🙂

 21. Marjajauhemix kuulostaa tosi käytännölliseltä kuljetettavuuden ja säilyvyyden kannalta. Haluaisin kokeilla sinistä marjajauhemixiä, aika eksoottisia marjoja mukana 🙂

 22. Haluaisin kokeilla kaikkea 😀 Marjajauheet kiinnostavat, koska pakkasessa ei ole enää yhtään viime vuoden marjoja ja kaupasta tuntuu hölmöltä ostaa kalliita pikkupusseja.

 23. Suklaamustikat on parasta herkkua mitä tiedän! Jauheita en olekaan oppinut käyttämään, leivon kyllä paljon. Täytyypä opetella ja etsiä kivoja reseptejä!

 24. Olen smoothieiden suurkuluttaja ja marjajauheet olis niihin varmasti aivan mahtavia! 🙂 Tyrni on tällä hetkellä oma suosikkimarja ja tuota jauhetta haluaisin ihan hirmuisesti koettaa! Muitakin toki mutta varsinkin sitä! 🙂 Voi kunpa vain onni potkaisisi!

 25. Haluaisin kokeilla mustikkajauhetta. Käytän smoothiessa, turkkilaisen jugun kera, puuroissa ym. jo mustikkajauhetta, karpalojauhetta ja tyrni-karpalojauhetta, mutta nämä eivät ole ko. tuotemerkin, joten olisi mukava testata, kumpi on parempaa!

 26. Kyllä tuo punainen on enämpi minun väri, mutta sininenki kelpaa 🙂 anopin pakastin alkaa olla jo tyhjä, niin tarvetta marjajauheille olisi 🙂

 27. Teen paljon smoothieita, joten olisi kiva kokeilla niissä marjajauhetta. Maulla ei niin väliä, olen marjoissa melko lailla kaikkiruokainen. 🙂

 28. Kaikki maut ovat vielä maistamatta, joten mikä tahansa kiinnostaa. Tänä talvena on tullut syötyä paljon mustikkaa pakastimesta, mutta karpalo olisi uudempi ja varmasti ihana maku, joten se ykkösenä.

 29. Kuivatut marjat olisi kiinnostava kokeilla! Onkohan niihin lisätty sokeria?
  Kaikki näyttävät kehuvan marjajauheita…. Enkä siintä mustikkaa.

 30. Mielelläni kokeilisin kaikkia tuotteita. Herkkusuuna valitsisin tietenkin suklaamarjat, mutta jos niitä ei saa valita, niin vastaan punainen marjajauhemix.

 31. Pakastin uhkaavasti tyhjenee mustikoista, joten mustikkajauhe kuulostaisi erittäin hyvältä! Juuri smoothien joukkoon ja miksipä ei leivontaankin. 🙂

 32. Testasin mieluusti kaikkia jauheita. Pakastin alkaa jo olla tyhjillään viime kesän marjoista. Ja kyllä nuo herkkusuklaamustikatkin houkuttaisivat. En ole uskaltanut koukuttumisen pelossa niitä ostaa!

 33. Mustikka- ja tyrnijauheet maistuvat ja ovat käytössä. Kaikkia muitakin pitäisi päästä kokeilemaan. Erityisesti puolukka ja mixit kiinnostavat.

 34. Aurinkoista maanantaita!No pakastelakkaa,en ole sitä mistään onnistunut saamaan.Ja sitten tietty noita uusia mehuja.Kuuma mehu on ihanaa ja leipuri saa kakkukiilteeen kauniisti noista mehuista,näin uskoisin.Muutoin B:n tuotteet ovat jatkuvassa käytössä.Mutta kuka kumma ehtii viedä ne lakat ennen mua?Kaunista kevättä!

 35. Tyrni- ja sininen marjamix olisivat kyllä ehdottomasti kokeilun arvoisia, varsinkin smoothien sekaan ja miksei esim. muuhunkin maustamiseen, esim. paleopuuroon.

 36. Marjajauheet käteviä rahkan kanssa ja puuroon sekoitettuna. Paljon helpompaa ei marjojen nauttiminen voi olla. En vaan ole saanut aikaiseksi kokeilla.

 37. Voiko marjajauhe tosiaan maistua oikealle marjalle? Se täytyisi testata. Tyrnin jätän suosiolla väliin, mutta nuo muut kyllä kiinnostavat kovasti.

 38. MarjajauheMIX ja kaikki muutkin marjajauheet maistuvat…kyllä. Viime kesän pakastemarjat ovat jo aikas vähissä ja uutta marjasatoa saa vielä odotella. 😀

 39. Noita marjajauheita olisi kiva päästä kokeilemaan erilaisissa smoothieissa, leivonnaisissa ja suklaissa! Etenkin mustikan makuinen houkuttelisi. 🙂

 40. Tyrni ja tyrnijauhe kiinnostaisivat! Perinteisempiä marjoja menee jo melko lailla muutenkin. Myös mehutiivisteet kuulostavat hyvältä, mutta kaikista mieluiten juon ihan sokerittomia versioita.

 41. Pitkään olen jo himoinnut tyrnijahetta! Oikea unelmien täyttymys. Olen myös puolukan ja karpalon ystävä, joten molemmat jauheet olisivaty varmasti kokeilemisen arvoisia.

 42. Olen itsekin ulkomailla käyttänyt paljon tuota mustikkajauhoa (biokian jauhoja saa nimittäin Madridistakin). Pakastemarjoina olen testannut mm. karpaloa. Halauaisin koittaa tuota tyrnijauhoa. Tyrniä tulee itse harvemmin ihan tuoreeltaan syötyä, jauhe olisi näppärä.

 43. Tyrnijauhe lähtee ehdottomasti kokeiluun, voitin tai en =) Luin jostain, että siitä voisi olla apua myös kuivista silmistä kärsiville, joten ei muuta kuin testaamaan.

 44. Olen ostanut suklaamarjoja vain joten kaikki marjajauheet ovat kokeilematta ja kiinnostaa:)Marjoja kuluu tässä perheessä todella paljon:)

 45. Sininen marjajauhemix kuulostaa houkuttelevalta sillä se sisältää myös sellaisia marjoja joita ei juurikaan muuten tule käytettyä! ☺️

 46. Tumma suklaa-luomu karpalo kuulostaa ihanalta mutta niin kuulostaa kaikki muutkin ja on jo pitkään pitänyt ostaa kokeiluun 🙂 Josko nyt osuisi onni kohdalle!

 47. Haluaisin kokeilla kaikkia:) sillä ovat minulle uusi tapa nauttia marjoista.
  Tyrnijauhe on mielenkiintoisin sillä sen terveysvaikutuksista puhutaan niin paljon.

 48. Varsinkin pakastemarjat kiinnostavat, etenkin mustikka, tyrni ja lakka. Toki myös jauheita olisi mielenkiintoista kokeilla, niistä kun ei ole mitään kokemusta!

 49. Mulla menee aamuisin tai päivän mittaan enemmänkin kun 2 desiä marjoja ja käyhän se kukkarolle kun pakkanen vetää vain pienen määrän syksyn marjoista, ja ne on jo aikaa sitten syöty. En ole vielä testannut yhtään jauhetta, olisi siis jo aika. Mustikka on lempparimarja, mutta tyrnikin kiinnostaa.

 50. Erilaisia marjajauheita on mieli tehnyt kokeilla jo pidemmän aikaa, mutta niin vaan ovat jääneet hyllyyn. Nyt alkaa pakaste huudella tyhjyyttään, joten ehkäpä ennen kesää ja tuoreita herkkuja voisi kokeilla 😉

 51. Mielellään kokeilisin vaikka kaikkia, mutta jos joku pitää valita niin tyrnijauhe. Maistoin elämäni ensimmäistä kertaa tyrnimehua vasta viime syksynä, ja ihastuin siihen voimaakkaaseen ja kirpeään makuun. Sen jälkeen olen alkanut käyttämään tyrniä muutenkin, mutta jauhe on vielä testaamatta.

 52. Kuivatut marjat kiinnostaa, etenkin tuo Karpalo. Usein kuivatut marjat ovat myös todella sokerisia, joten tässä tapauksessa luulisin tuotteen olevan poikkeus. Kyllä jauhettakin olisi mielenkiintoista testata.

 53. Yksittäisiä marjajauheita olen biokiaota kokeillut ja tykkään niistä suuresti. Siispä haluaisinkin kokeilla noita marjajauhemixejä, jotka itsellä ovat jääneet kaupan hyllyyn hintansa takia

 54. Marjat alkavat olla niin vähissä, että tuotteista kiinnostavat niin marjajauheet, kuivatut marjat kuin pakastemarjatkin. Suklaamarjoista Luomusuklaakarpalo olisi varmasti herkkua 🙂

 55. Kiitos Kukka, että näitä mainostat. Omat marjat ovat olleet jo useamman kuukauden pakastimesta loppu ja tässähän oiva ratkaisu – mustikkajauhe olisi loistava rahkaan, smootiehen ja kaikkiin välipaloihin, joihin olen tähän asti käyttänyt mehukeittoja yms. Eli mustikkajauhetta minulle. Nimim. painoa pudotettu marjojen avulla -15kg syyskuusta. 🙂 Ja olen samalla linjalla, paljon marjoja, terveellinen ja hyvä ruokavalio!

 56. Haluaisin kokeilla erilaisia marjajauheita. Käytän paljon pakastemarjoja, mutta vaihtelun vuoksi jauheet voisivat olla mielenkiintoinen kokeilu!

 57. Marjajauheet kiinnostavat, erityisesti tyrni! Tuo Kukan vinkki suklaaseen liittyen on pakko kokeilla – eipä ole tullut mieleen laittaa marjajauheita raakasuklaaseen!

 58. Marjajauheita haluaisin kokeiluun! Kun viime vuoden marjasato alkaa olla syöty, voisi uutta satoa odotellessa testailla ko. jauheita 🙂

 59. Kaikkea! 🙂 En ole kokeillut ennen. Pakastemarjoja syön päivittäin, joten Biokian pakastemarjoja olisi kiva kokeilla, samoin marjajauheita.

 60. Kun ei omista pakastinta, ei voi marjoja pakastaa. Siksi nämä jauheet olisivat loistavia kotikeittiössä. Yhtään marjajauhetta en ole vielä kokeillut, joten kaikki käyvät!

 61. Mustikka- ja tyrnijauheita haluaisin kovasti kokeilla. Ja sokerihiirenä olen miettinyt, josko karkkien sijaan herkuttelisi suklaamustikoilla tai -karpaloilla 🙂

 62. Kuivatut ja jauheet kiinnostavia. Varauksella myös suklaamarjat 🙂 Makuna kyllä tuo mustikka tutuin, mutta karpalo ja tyrni vois olla kokeilemisen arvoisia.

 63. Käytän mustikoita palautusjuomassa, koska olen lukenut niiden olevan hyvä valinta palautumisen kannalta, siispä haluaisin kokeilla mustikkajauhetta , olisi kätevämpi kuin “oikeat” mustikat. Heti kakkosena tulee tyrni, jota ei hinnan vuoksi tule juuri ostettua ikinä.

 64. Ihan ensimmäisenä ottaisin kokeiluun marjajauhemixit ja kuivatun marjamixin! Ihan vaan sen takia, etten osaa valita mitä yksittäistä marjaa lähtisi ensin kokeilemaan! Kompromissipäätös siis!

 65. Sininen marjajauhemix olis kyllä ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote! Paljon menee pakaste mustikoita ja vadelmia päivittäin, mutta tuollainen jauhe sopis ku nenä päähän vuorotyötä tekevälle+paljon harrastavalle! 🙂

 66. Haluaisin kokeilla Biokian marjoja ja marjajauheita puuron ja rahkan sekaan. Erityisesti mustikkaa ja puolukkaa. Pakastin syöty kohta tyhjäksi viime kesän marjoista ja jos voitto osuu kohdalle saisi tästä marjat kätevästi talteen 🙂

 67. Haluisin kokeilla kaikkia marjoja ja marjajauheita. Tykkään kaikista marjoista ja olisi kiva saada vaihtelua aamupuuroon ja rahkankin sekaan. Ja niitä suklaalla päällystettyjä marjoja olisi kiva maistaa kun tekee mieli makeaa sekä maistattaa niitä myös pojalla. En ole vielä maistanut Biokian tuotteita.

 68. Olisin kiinnostunut kokeilemaan mustikkajauhetta. Syön paljon itsepoimittuja pakastemarjoja talvella ja marjat jauheen muodossa voisi olla mielenkiintoista kokeilla.

 69. Mustikat on ihan kohta loppumassa pakastimesta… Kaikki marjajauheet kiinnostaa. En ole kokeillut tyrniä enkä sinistä ja punaista marjamixiä.

 70. Noita marjajauheita olen monta kertaa kaupassa tuijotellut, mutta kertaakaan en ole vielä raaskinut (opiskelijalle) korkean hinnan takia ostaa 🙂 Erityisesti mustikka jauhetta haluaisin voittaa, se olisi opiskelijalle kuin joulu 🙂

 71. Oh, sininen marjajauhemix on ollut kauppalistalla tosi pitkään. Jos nyt mustikat voi ikinä tulla korvista ulos, niin lähellä on kun joka päivä tulee niitä vedeltyä. Jauhe olisi ehkä kiva helpotus aina välillä.

 72. Biokian palkinnon jos voittaisin
  joka päivä marjoista nauttisin.
  Tyrniä ja mustikkaa
  pirtelössä ja puuron kaa.
  Opiskelijan lautanen nuudeleilla täyttyy
  vatsa pönäköityy – siinä runon syy.
  Juhannukseen on viisi kiloa
  mut olisi marjoista meille muutakin iloa:
  Sulhasta syöttäisin marjajauheilla
  solakoina hymyiltäis alttarilla.
  Kuin kaksi marjaa!

  😉

 73. Marjajauheet, erityisesti karpalojauhetta haluaisin kokeilla esim. Smoothiessa. Kärsin usein virtsatietulehduksista ja karpalokapseleiden käyttö muunmuassa alkaa joskus tökkiä, mehuna ja jauheesta tehdyt smoothiet voisi taputtaa helposti päivän rutiineihin!

 74. Olen viimeaikoina innostunut tekemään itse terveellisempiä myslejä kaupan valmiiden sekoitusten sijaan. Tuli vasta nyt, näitä tuotteita selaillessa mieleen, että nuo kuivatut marjat olisivat loistava lisä näihin! Siksi haluaisinkin kokeilla niitä.

 75. Tyrnijauhe olisi nro 1 testauslistalla muiden tuotteiden ollen tietysti mukana 🙂
  Kuivattuja marjoja olen ostanut talvella, kun oma pakastin alkaa huutamaan tyhjyyttään odottaen taas satokautta..

JÄTÄ VASTAUS